VÅRT UTBUD VT 2023

Vi erbjuder lugn, terapeutisk yoga i grupp eller privat med fokus på att skapa balans i din vardag. vår yoga är en vl beprövad mindfulnessbaserad yoga, övningarna är utformade för att passa dig som lider av stress eller stressrelaterade sjukdomar, värk, sömnsvårigheter, ångest, utmattning och nedstämdhet. 

Vi har även personlig vägledning där vi coachar dig till en mer balanserad vardag där du får hjälp med verktyg som är personligt utformade för dig. 

varmt välkommen till yogajo!

kontakt: info@medimind.se

 

balanscoach

vi erbjuder privata samtal där vi coachar dig till en mer balanserad vardag. samtalen förs digitalt eller via telefon så du behöver inte ta dig någonstans. Vi ställer frågor och ger dig verktyg för att skapa en mer balanserad vardag, minska din stress, känna mer glädje och hitta fokus på det du vill ha mer av i ditt liv. 

våra klienter är mycket nöjda och känner sig mer tillfreds med sig själva och sin vardag. du kan kontakta oss för mer information via mail: info@medimind.se

sagt om oss:
”Jag kände mig lite nervös i början för att lämna ut mig själv, men jag känner mig lugn och, trygg med våra samtal”


”efter varje samtal upplever jag att jag fått ett nytt perspektiv och kan se framåt med ny kraft”


”jag tror jag behöver skilja mig och gifta mig med dig istället för jag mår så bra av våra samtal” 


”jag som inte trodde på mig själv innan har fått många nya insikter och en ny kraft att lita på mig själv! Jag kan!”

medimind yoga/medicinsk yoga

plats: Björknäskyrkan
DAg: tisdagar start 28 mars-16 maj
tid: 19..30 – 20.45
pris: 2250 (8ggr)

Medimindyoga (medicinsk yoga) är en mjuk yogaform som blandar olika former av yoga. Huvudfokus ligger på avslappning och mindfulness. långsamma rörelser, andningsövningar, meditation och avslappning långsamma rörelser, andningsövningar, meditation och avslappning. yogaformen passar alla då den inte är fysisk och fokus ligger på att mjuka upp kroppen och att slappna av.
vi jobbar mycket med avslappning, att djupandas och med att vara i nuet. 
passar dig som har en stressad kropp, utmattningssyndrom, värk i kroppen, migrän, sömnsvårigheter, mm.

Anmälan och övrig info maila till:
info@medimind.se


MINIRETREAT

plats: Björknäskyrkan
dag: tisdag 6 juni
tid: 18-21
pris: 550kr

En längre yogastund för dig som vill återhämta dig och samla energi i
höstmörkret!
Vi börjar med en kort introduktion om yogans effekter utifrån ett valt tema. Efter det följer djupavslappning, mindfulness, yoga och meditation- Allt för att få total återhämtning, djupgående avslappning och ny energi.

Vi utför en mjuk yoga med fokus på långsamma rörelser och mycket vila som passar dig som vill ha återhämtning, är stel, utmattad eller lider av värk.

Meditationerna utförs sittande så du bör klara att sitta en stund i stillhet.

Anmälan och övrig info maila till:
info@medimind.se

Stresshanteringsutbildningar

Vi kommer att starta upp våra  stresshanteringsutbildningar igen med yogan som ett verktyg i kombination med gruppcoaching, återhämtning, information och reflekterande arbete.
Utbildningarna ges i grupp och kommer att finnas digitalt med veckovis vägledning. 

Företag

YogaJO erbjuder nu även företag stresshantering där vi åker ut till företag för att utbilda i återhämtning och stresshantering för att motverka sjukantal och öka välbefinnande på arbetet. 
Önskar du att ditt företag ska ha utbildning under arbetstid där du får tillgång till såväl yoga som verktyg för stresshantering kan du vara länken mellan oss och ditt företag. 
Det är en bra lösning för företaget och en smidig lösning för dig som har svårt att hitta tiden att komma iväg efter arbetet. 


exklusiv stresshanteringskurs för anställda


Stress påverkar oss varje dag och även om all stress inte är skadlig så är det just den långvariga stressen som skadar oss. Det bästa sättet att motverka att inte skadas av stress är att lära sig mer om hur våra kroppar fungerar.
i vår stresshanTeringsutbildning går vi igenom övningar, information, utvärderingar och hemuppgifter ger dig verktyg för att hantera din stress och undvika att du hamnar i utmattning eller sjukskrivning.. Denna utbildning riktar sig till dig som är anställd och via ditt företag har tillgång till utbildningen.
information om kursavgift och deltagande

Information med anledning av coronaviruset - Hammarö kommun

Vi vill i bästa möjliga mån erbjuda så många som möjligt en plats att delta i yoga MEN det är svårt att tillgodose allas behov.
Därför gäller följande:

Vi erbjuder inte prova-på tillfällen. 
Avgiften för kursen betalas innan kursstart.
Du inväntar betalningsinformation innan inbetalning.
All information kommer i ett välkomstmail med inbetalningsanvisningar och information om kursstart. Detta för att minska administration i de fall kursen blir inställd. 

Kursavgiften återbetalas ej.
Blir du sjuk får du därför inte tillbaka din kursavgift. Du kan överlåta din plats till annan deltagare och i vissa fall erbjudas att ta igen ett förlorat kurstillfälle men enbart om det finns plats en annan dag. 

I yogasalen förvarar vi inte några saker, kläder eller liknande för att hålla salen så ren som möjligt och inte skapa distraktioner. Ta därför inte med dig värdesaker, telefoner och dyl.
Alla kläder hängs i kapprummet.
Vi ansvarar ej för dem men det är låst och oftast tomt i lokalerna under yogan. 

ÖVRIGT KURSUDBUD

yin yoga för nybörjare


personlig yoga med hund

vill du gå på yoga men känner att du inte vill lämna din hund hemma kan du nu ta med hunden när du yogar. du kan komma på enskild session eller tillsammans med en vän. 
tänk på att hunden behöver vara ordentligt rastad innan så att den kan slappna av. 
filt till hunden medtages. 

Anmälan och övrig info maila till:
info@medimind.se

DAG:
tid:
PRIS:
jag är på resan att hitta mig själv - yin yoga bildbanksfoton och bilder

Yin yoga är en djupgörande yogaform som går in i bindväven. det finns många fördelar med yin yogan men framför allt ger den en djup inre avspänning i kroppen.
denna yin är för dig som är nybörjare och inte har så så mycket erfarenhet av yin. vi fokuserar på avslappning, andning och att långsamt låta kroppen komma in i avslappningen.

YinYoga är en form av stillsam yoga. Många kallar den en lång meditation då positionerna är få men hålls statiskt under flera minuter. Det kan vara mycket påfrestande då det även stretchar ut stela kroppsdelar, men oftast mest jobbigt för sinnet som vanligtvis vill tvinga oss att vandra iväg i tankarna. Man får jobba mer med att vara närvarande i det man gör och det blir därför en mer utmaning än när kroppen är i  rörelse. 

Anmälan och övrig info maila till: info@medimind.se

gongmeditation

plats:
tid:
PRIS:

Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att påverka kroppens energibanor. Den löser upp spänningar, blockeringar och stimulerar cirkulationen i kroppen. Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Vibrationerna från Gongen går djupt in i kroppen och ljudet från Gongen tillåter hjärnan att koppla bort tankarna då det tar över verksamheten. 

Ett gongbad har en stressreducerande effekt då vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt liggande spänningar kan släppa.

Anmälan och övrig info maila till: info@medimind.se
Anmälan och övrig info maila till: info@medimind.seföreläsning om yoga och stresshantering

Plats: björknäskyrkan
tid: 19.00 Onsdag 19 oktober
Pris: Gratis

välkommen att lyssna på en föreläsning om yogans fördelar mot stress och

utbrändhet. du får information och lättare prova-på övningar.

Yoga nidra

plats:
dag:
tid:
pris:

Yogasömn

Benefits of Yoga Nidra – Spritz Wellness

Ligg på mattan och bara koppla av under filten. Låt en guidad meditation och mindfullness genom kroppen få dig att slappna av fullständigt och ge återhämtning och påfyllning av ny energi. Du går hem och sover gott och får ny energi under veckan som kommer.

Anmälan och övrig info maila till:


privat yogaundervisning

The Yoga Coach Gives An Individual Lesson Stock Photo, Picture And Royalty  Free Image. Image 109408724.

Yogajo undervisar främst i klasser men vi har även privat,undervisning. Vi kan erbjuda undervisning efter önskemål till privata grupper, företagsevenemang eller enskilda personer.

Har du frågor eller vill boka oss för privat undervisning?
maila din förfrågan till oss


Yoga med hund

Att yoga tillsammans med din hund har en mängd fördelar och en av dem är att kunna koppla av tillsammans. En lugn förare skapar en balans i flocken och gör att hunden kan slappna av vilket bygger tillit mellan dig och din hund.
Den yogaform vi kommer att utföra är en lugn form där du får mjuka upp din kropp med mjuka rörelser och avslappning. Din hund ligger bredvid dig och slappnar av. Det handlar inte om att lära hunden att yoga utan att fokusera på att slappna av tillsammans. Vi är ofta aktiva tillsammans med våra hundar men passivitet är också mycket viktigt för hundar. att yoga tillsammans med sin hund är att vara passiv på ett aktivt sätt eftersom Det tränar tillit och skapar djupare band mellan dig och din hund.

Tänk på att det är viktigt att din hund inte är alltför ung då det är ett längre pass och kräver mycket av din hund att klara av att vara stilla länge.

hur går det till?
din hund behöver vara ordentligt rastad för att kunna slappna av under yogan och njuta. hunden ska inte ha vattenskål eller tuggben utan vara passiv tillsammans med dig.
sen yogar vi tillsammans med mjuka rörelser och din vän ligger bredvid dig och kopplar av.
som avslut får din hund en välgörande hundmassage av dig.

Vi träffas och går en kort gemensam promenad. Det är viktigt att din hund är väl rastad och förberedd för en timmes lugn yoga i grupp.
Tänk på att det är viktigt att din hund inte är alltför ung då det är ett längre pass. och det kräver mycket av din hund att klara av att vara stilla en längre stund.
Passet tar en timme och vi avslutar med massage av hundarna.

Behöver jag ta med något till hunden?
Du har med dig en pläd eller filt som din hund, egen vattenskål (obs att hunden ej kan dricka under passet) ev något litet godis.
Ha mjuka kläder på dig och en extra tröja, sockor och en filt att svepa över dig.

Varmt välkommen!

www.yogajo.se
info@medimind.se

Facebook
Facebook/YogaJoAB
YOGAIBJÖRKNÄSKYRKAN
Instagramyogajo.se