OFFICEYOGA

OFFICEYOGA 

Officeyoga är en yogaform som utförs på stol. Det krävs inga ombyten och normalt tar denna friskvård en halvtimme.

Man arbetar med specifika rörelser som framför allt fokuserar på avspänning och uppmjukning av exempelvis axlar och nacke men även andra rörelser för att mjuka upp kroppen.

YOGA PÅ JOBBET
YogaJO har under flera år arbetat med yoga på flera stora arbetsplatser. Axfood är en återkommande kund och där växer deltagarantalet för varje termin som går.

YogaJO kommer till er arbetsplats och leder ett kortare pass men som ger en likvärdig, varaktig effekt som ett vanligt yogapass gör.  Det krävs inga större lokaler eller förarbete utan oftast bara uppställda stolar.

Många deltagare upplever att de är mer fokuserade och klarare i huvudet  efter att ha haft ett kort pass yoga med oss. Det finns också stöd av studier som visar att yoga på arbetsplatsen påverkar sjukskrivningar och minskar antalet sjukdagar hos anställda vilket är en kostnadsförmån för företaget. 

Kostnaden för undervisningen är låg och avdragsgillt för företaget. Ett billigt alternativ till de höga kostnader sjukskrivningar kan medföra för företaget. Personalens frånfälle är minskad produktion, rekryteringar av vikarier, samt ökad stress för övriga anställda. Det kan leda till sämre resultat och arbetsförhållanden.

Det är alltså möjligt att minska sjukskrivningar och kostnader genom att ha en god medarbetarhälsa där personalen inte behöver sjukskriva sig lika ofta och orkar ge 100% på jobbet.

Employer branding är inte enbart att förebygga och minska sjukskrivningar utan även att vara en hälsofrämjande arbetsgivare vilket skapar ett varumärke att vara en attraktiv arbetsgivare.

Önskar ni få en offert på officeyoga kontakta oss så skräddarsyr vi för ert företag och era anställda.

För priser och information kontakta oss på:
info@medimind.se

REFERENSER
”Så skönt med en avkopplande stund mitt på dagen”
”Din yoga är så bra för att man också får veta VARFÖR rörelserna är bra”
”Bara att sitta här i rummet gör underverk för mig”
Sagt av anställda på Axfood

”Jag behöver verkligen den här pausen”
”Jag går på yoga på kvällen men din yoga är så bra att jag vill vara med den här stunden också”
Sagt av anställda på Ellevio

”Det var mycket skönare än jag trodde och väldigt avkopplande”
”Det här vill jag fortsätta med”
Sagt av anställda på Teleperformance