STRESSHANTERING

STRESSHANTERING

Stress är något vi hanterar på olika sätt och har olika
känslighet för. Många människor idag upplever att de är stressade och att detta på olika sätt påverkar dem i deras vardag. Genom kunskap och utbildning i vad stress är och hur den påverkar oss kan vi lättare hantera situationer som vi upplever stressande.

Under 6 veckor går vi igenom hur man kan hantera vardagsstress och få ett mer balanserat liv! Vi arbetar i små grupper för att skapa trygghet och personlig kontakt. Du får personliga verktyg och coaching för att du skall hitta egna verktyg att ta till i din vardag.

Vill du också gå en kurs i stresshantering?

Kontakta mig för mer information.
info@yogajo.se

 

Sagt om kursen:

”Under ett år hade jag sådan värk i höfterna att jag inte kunde gå- den är nu efter kursen helt borta.”
Louise

”Jag känner mig piggare och har fått en bättre distans till saker som händer runt omkring mig. Det är som att ha fått en sluss mellan mig själv och omgivningen.”
Marie-Louise

”Min ångest är plötsligt borta och jag har slutat röka.”
Evy

”Min andning har förbättrats och jag sover bättre.”
Lars