Om oss

YogaJO drivs av Josephine Barksell i ett nära samarbete med andra instruktörer, yogastudios, coacher, pedagoger och näringsterapeuter och har retreats och kurser på olika platser i landet.

Josephine är utbildad inom basmedicin och psykiatri, KBT1, mindfulness, ACT samtalsmetodik samt pedagogik och har många års erfarenhet av att vägleda människor som upplever obalans i sin vardag.

”Min drivkraft ligger i att vägleda människor att finna sin egen potential och få balans och harmoni i sin tillvaro.”

Josephine arbetar som konsult inom skola och utbildning och genom sitt utbildningsföretag JaMiEduAB åker hon runt till skolor och undervisar och föreläser. Hon undervisar alla åldrar från barn till vuxna och är speciellt intresserad av NPF- området och särbegåvade. Josephine har haft flera undervisningsgrupper som hon själv specialdesignat för barn och ungdomar inom det området.

”Barn och ungdomar är vår framtid. Jag finner det otroligt stimulerande att få ta del av deras sätt att se världen och att hjälpa dem att hitta sin personliga utveckling.”

 

Josephine utbildar även hundägare att hitta en balanserad tillvaro tillsammans med sin hund. Med lång erfarenhet av djurvård och specialintresse för hundpsykologi vill hon hjälpa hundägare att finna glädjen tillsammans med sin hund.

”En hund strävar alltid efter balans och är det bästa mätinstrument för hur balanserade vi människor är. Min hund är alltid med mig i det mesta jag gör och jag strävar alltid efter att förmedla djurs positiva fördelar för oss människor.” 

 

YogaJO vill förmedla verktyg som man kan använda i sin vardag för att skapa distans till och hantera de många yttre påfrestningar som vi dagligen utsätts för. Fokus inom vårt område är alltid balans mellan en fungerande vardag och ett lustfullt liv.

 

Yogautbildningar

MediYoga
MediYogaInstitutet
Göran Boll (grundare av MediYoga numera Göran Boll yoga)
Anders Englund
Barn och ungdomsyoga
YogaNU Åsa Gustavsson
Yoga med Hund 
YogaNU Åsa Gustavsson
YinYoga
Huddinges Hjärta Klaus Surya

FacebookFacebook/YogaJoAB
Instagramyogajo.se
www.yogajo.se
info@yogajo.se