AKTUELLT VÅREN 2019

YOGA VÅREN 2019
YogaJO har i vår olika kurser för dig som är stressad, behöver avslappning eller har värk i kroppen. Vi har små grupper för att skapa en trygg miljö och känna gemenskap.
YogaJO har i samarbete med Studiefrämjandet ha en kurs i ”Stresshantering för hundägare -med yoga som ett verktyg”. Datum och anmälan finns på Studiefrämjandets hemsida. 

På YogaJO riktar vi oss till alla åldrar och vem som vill kan komma och yoga då vår yoga är lugn, mjuk och terapeutisk med fokus på andning och avslappning. YinYogan kan kännas lite mer utmanande då varje position varar lite längre men där har vi valt att ha en mjuk form för att du som nybörjare skall kunna delta. MediYoga följer ett speciellt utformat program med mantran och meditationer, vilket skiljer sig lite från den medicinska yogan som är utformad mer med fokus på avslappning och innehåller få mantran och enstaka längre meditationer. 

YogaJO har föreläsningar om olika ämnen, bland annat på kvinnor och hormoner.  Datum kommer senare.

Vi har ej drop-in och antalet platser på varje kurs är begränsade. Föranmälning samt inbetalning sker innan varje kurs för att få plats.
Nedan kan du läsa mer om de olika kurserna: 

YOGA MED HUND

Stresshantering för hundägare 
I samarbete med Studiefrämjandet hålls i vår kurs i stresshantering för hundägare där vi pratar om stress hos hunden och människan samt yogar tillsammans med våra hundar.

Stresshantering för hundägare – med yoga som ett verktyg
Studiefrämjandet i Finntorp
07 maj 2019 18:00 – 19:30
14 maj 2019 18:00 – 19:302
1 maj 2019 18:00 – 19:30
28 maj 2019 18:00 – 20:30


För mer info och anmälan klicka HÄR