AKTUELLT VÅREN 2019

YOGA VÅREN 2019
YogaJO har i vår olika kurser för dig som är stressad, behöver avslappning eller har värk i kroppen. Vi har små grupper för att skapa en trygg miljö och känna gemenskap.

Vårens kurser startar 13 januari och då utökar vi med YinYoga, MediYoga, samt Hormonyoga för kvinnor. Läs gärna mer under varje flik.
YogaJO kommer även att anordna tillfällen när du kan komma och yoga tillsammans med din hund. I samarbete med Studiefrämjandet kommer YogaJO ha en kurs i ”Stresshantering för hundägare -med yoga som ett verktyg”. Datum och anmälan finns på Studiefrämjandets hemsida. 

På YogaJO riktar vi oss till alla åldrar och vem som vill kan komma och yoga då vår yoga är lugn, mjuk och terapeutisk med fokus på andning och avslappning. YinYogan kan kännas lite mer utmanande då varje position varar lite längre men där har vi valt att ha en mjuk form för att du som nybörjare skall kunna delta. MediYoga följer ett speciellt utformat program med mantran och meditationer, vilket skiljer sig lite från den medicinska yogan som är utformad mer med fokus på avslappning och innehåller få mantran och enstaka längre meditationer. 

YogaJO har föreläsningar om olika ämnen, bland annat på kvinnor och hormoner.  Datum kommer senare.

Vi har ej drop-in och antalet platser på varje kurs är begränsade. Föranmälning samt inbetalning sker innan varje kurs för att få plats.
Nedan kan du läsa mer om de olika kurserna: 

För anmälan mailar du:  info@yogajo.se
Anmälan är bindande- betalning innan kursen start för att få plats.

Antalet platser per kurs är begränsade.

YOGA MED HUND

Stresshantering för hundägare
I samarbete med Studiefrämjandet hålls i vår kurs i stresshantering för hundägare där vi pratar om stress hos hunden och människan samt yogar tillsammans med våra hundar.

Stresshantering för hundägare
-med yoga som ett verktyg
Studiefrämjandet i Finntorp
Pris 1 350 kr
Kursledare
Josephine Barksell
 4 tillfällen

Kursomgång 1
5 mars 2019 18:00 – 19:30
12 mars 2019 18:00 – 19:30
19 mars 2019 18:00 – 19:30
26 mars 2019 18:00 – 20:30

Yoga med din hund
Under några timma yogar och mediterar vi tillsammans med våra hundar. Kursen passar alla oavsett förkunskaper och bygger på att
skapa en närmare relation mellan hund och hundägare.

Lördag 10.00-12.00
Plats och tid kommer

För anmälan mailar du:  info@yogajo.se
Anmälan är bindande- betalning innan kursen start för att få plats.

Antalet platser per kurs är begränsade.

Välkommen till en härlig avslappnande vår med YogaJO!

www.yogajo.se